Project: De Streek

3D visualisatie van project De Streek. De visualisaties heeft Triple/D uitgewerkt in opdracht van vastgoedbeheerder Sprangers.

De Streek is een unieke wijk. Het is de meest duurzame wijk van Nederland. Het project bestaat uit 380 woningen op een prachtige locatie in het zuiden van Etten-Leur. Je woont hier heerlijk in een groene omgeving: in een huis met een ruime tuin en op slechts enkele minuten van het bos. De wijk bestaat uit drie diverse buurten met energiezuinige, karakteristieke huur- en koopwoningen.

Voor het project De Streek mocht Triple/D een grote variatie aan visualisaties maken: exterieur visualisaties, interieur visualisaties, close-up renderings, fotografie, luchtfotografie, fotomontages en 360 panorama renderings.

Laat u hieronder inspireren door onze 3D visualisaties en impressies. Heeft u ook een mooi project en bent u op zoek naar een hoge kwaliteit artist impression? Neem dan onderaan de pagina contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of ga direct naar de contactpagina.

Wilt u meer lezen over ons werk? Lees dan over onze visie.

Triple-D