Project: Bornsche Maten

3D visualisatie van project Bornsche Maten. De visualisaties heeft Triple/D uitgewerkt in opdracht van bouwbedrijf Dura Vermeer.

De Bornsche Maten is een nieuwe wijk in gemeente Borne in het groene hart van Twente. De Bornse Beek stroomt door deze nieuwbouwwijk, waar diverse woningbouwprojecten met koopwoningen worden ontwikkeld.

Voor het project mocht Triple/D aan de slag met renderings van meerdere woningen. Naast exterieur visualisaties maakten we ook interieur visualisaties, close-up renderings, fotografie, luchtfotografie en fotomontages. Laat u hieronder inspireren door onze 3D visualisaties en impressies.

Bij de start van een nieuw project doen wij onze klanten een voorstel voor verschillende cameraposities, verschillende soorten belichting en enkele variaties in beeldverhoudingen. Heeft u ook een mooi project en bent u op zoek naar een hoge kwaliteit artist impression? Neem dan onderaan de pagina contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of ga direct naar de contactpagina.

Neem contact op

Heeft u ook een mooi project en bent u op zoek naar een hoge kwaliteit artist impression?